Er du i gang med at flytte din hjemmeside væk fra en anden udbyder og over til os, så kan det være en rigtig god idé at oprette en viderestilling fra de gamle sider til de nye sider af typen 301 (Permanent Redirect). På den måde bevarer du din SEO-værdi og placering ved søgemaskinerne.

EKSEMPEL I. Det kan fx være, at du på din tidligere hjemmeside har oprettet en side som hedder eksempel.dk/blog. Den vil du gerne viderestille til din nye hjemmeside, hvor siden i stedet for hedder eksempel.dk/nyheder.

EKSEMPEL II. Dine gamle sider hedder noget med .html til sidst, fx eksempel.dk/blog.html, men alle sider ved Bricksite har ingen endelse, så siden ville bare hedde eksempel.dk/blog. Denne type viderestilling har vi allerede sat op for dig helt automatisk, så her behøver du ikke gøre noget! Det er kun, hvis siden også skifter navn, at du selv skal sætte det op.

EKSEMPEL III. Din nye hjemmeside er en one-pager, så du vil gerne omstille alle de gamle sider til din forside. Alle dine sider viderestiller du til /index eller bare til /.

ADVARSEL. Hvis du skifter, fjerner eller ændrer din domæneopsætning, eller du bare ikke betaler dit abonnement til tiden, så fjerner systemet dine 301 Permanent Redirects.

Log ind på MIT BRICKSITE.

Tryk på Sider og Domæner i menuen.

Tryk på de tre vandrette prikker ( ... ) ud for den korrekte hjemmeside.

Vælg Redigér Redirects i treprikkersmenuen.

Du kan nu oprette alle dine permanente viderestillinger med et tryk på Tilføj.

Linket fra din gamle hjemmeside skal stå til venstre.
Linket til din nye hjemmeside skal stå til højre.