Angiv Hjemmesidens Sprog

Gælder kun Bricksite II

Hvis du har behov for at angive sproget af indholdet på din hjemmeside over for browsere og søgemaskiner, så skal dette ændres ved at indsætte et stykke kode i hjemmesidens HTML-kode. Sproget er som standard angivet til at være engelsk (en-US).

Indsæt én af de følgende koder allerøverst i din hjemmesides Header. Du finder vejledningen her.

Du kan finde flere sprogkoder online, hvis du har behov for at angive et andet sprog på din hjemmeside.

Gem dine ændringer og Udgiv hjemmesiden.

Dansk
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="da" xml:lang="da">

Engelsk
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" lang="en-US" xml:lang="en-US">