Manuel Backup af Emails og Kontakter

Når du skifter mailløsning, er det vigtigt at du tager backup af dine mails, kontaktpersoner, visitkort m.m. på din nuværende mailkonto. Her har vi samlet vejledningerne til eksport / import af mailbokse i de mest anvendte mailklienter blandt vores brugere:

Apple Mail
Gmail
Microsoft Outlook
Mozilla Thunderbird

Automatisk Migrering af Emails (avanceret)

Anvendelse at tredjepartsværktøjer uden for Bricksites regi er på eget ansvar. Bricksite står på ingen måde inde for indholdet på eksterne hjemmesider, vi linker til.

Gå ind på dette tredjepartsværktøj: IMAPSYNC.

Skriv dine loginoplysninger til emailadressen ved din gamle udbyder i boksen til venstre (↤), benævnt IMAP Source Mailbox.

Login er din emailadresse ved din gamle udbyder.
Password er koden til din emailadresse ved din gamle udbyder.
Server er mailserveren ved din gamle udbyder (forhør din gl. mailudbyder).

Skriv dine loginoplysninger til Bricksite Mail i boksen til højre (↦), benævnt IMAP Destination Mailbox.

Login er din emailadresse ved Bricksite.
Password er koden til din emailadresse ved Bricksite.
Server til Bricksite Mail er mail.hostedemail.com.

Sørg for, at der ikke er sat flueben i de fire bokse i midten.

Derefter trykker du på Sync or Resync (den grønne knap), og venter indtil den er færdig (kan tage lang tid).