Tag Backup

Åbn sidemenuen på de tre streger ( ≡ ) yderst til venstre i menulinje.

Vælg Backups.

Tryk på ikonet af skyen ( ☁ ) for at tage en backup.

Hvis backuppen lykkedes, så kommer der en linje i oversigten med dato og klokkeslæt for backuppen.

Den gemmer de seneste fem backups. Hvis du laver endnu en backup, så overskrives den ældste backup, og så fremdeles.

Gendan Fra Backup

ADVARSEL. Dette gendanner hele hjemmesiden til sit forrige stadie. Alle nye ændringer siden backuppen går tabt.

Gå ind under sidemenuen og vælg Backups.

Tryk på den backup i oversigten (angivet med dato og klokkeslæt), du vil gendanne.

Bekræft, at du vil gendanne den tidligere version af hjemmesiden med et tryk på Jeg ved, hvad jeg laver.

Hvis du bliver spurgt om at genindlæse hjemmesiden, og at alle ændringer kan gå tabt, så trykker du OkGenindlæs til dette.