Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler, at du skifter til Bricksite II, som giver din hjemmeside et mere moderne og responsivt udseende. Kontakt Kundeservice, og så udvider vi din bruger med de nye muligheder.

Ændre Baggrundsbillede på Hjemmesiden

Man har med modulet "Designstudio" mulighed for at tilpasse eksisterende skabeloner. Der kan også sættes baggrundsfarve eller billede i både indholdsfelter, afsnit, spalter og generelt for hele hjemmesiden. Se billederne herunder.

Med modulet "Baggrundstapet", kan man ændre baggrund for hjemmesiden generelt. Skriv "Baggrund" i søgefeltet her på siden og se vejledning.

Baggrundsfarve i Enkelte Tekst-afsnit

Marker teksten og klik på ikonet for rediger CSS (AA). Klik på baggrund og vælg en farve.

Baggrundsfarve / Billede i Tabel

Du kan indsætte en tabel og lave en baggrundsfarve i de enkelte felter/kolonner. Højreklik i tabellen og rediger enten tabelegenskaber, række eller celleegenskaber. Under "avanceret" kan du angive en baggrundsfarve.

Deaktiver Baggrund

Hvis du tidligere har haft aktiveret og anvendt baggrunds-modulet, kan det i sjældne tilfælde blive nødvendigt at deaktivere dette i brugen af designstudio.

For at deaktivere baggrunds-modulet, skal du gå ind i modulet "Design din hjemmeside".

Du deaktiverer modulet under "Indstillinger", ved at markere i "Deaktivér baggrunds-modul".

Hvis du ønsker at aktivere modulet igen, fjerner du blot markeringen.