Du kan ændre baggrundsfarven eller indsætte et baggrundsbillede i en sektion.

Fast Farve

Hvis du ikke vil have et billede, men en fast farve på din hjemmeside, så først fjern billedet på det røde ( X ).

Vælg derefter Nej, kun elementet.

Tryk igen på sektionen og vælg Ændr Farve.

Vælg en farve fra paletten, eller tryk på ( ... ) for at få en fuld farvepalette:

Baggrundsbillede

Hvis du gerne vil indsætte et baggrundsbillede i et afsnit, kan du altid klikke et tilfældigt sted i sektionen og vælge Upload billede.

Mediebibliotek

Alternativt kan du bruge et billede fra Mediebiblioteket (det lille mediebibliotek-ikon).

TIP. Mediebiblioteket er helt gratis at bruge, og du behøver ikke at kreditere billederne.