Opret begivenhed

For at oprette en begivenhed i din kalender, kan du enten klikke på en dato, eller knappen "Opret" i den øverste menulinje.

Herefter kan du udfylde informationerne som vist herunder, og klikke "Gem":

Slet eller Rediger begivenhed

Ønsker du at slette eller redigere en begivenhed, klikker du blot på begivenheden og vælger dette:

Gentagende begivenheder

Bemærk! Gentagende begivenheder skal oprettes som gentagende. Du kan ikke aktivere gentagelse på en begivenhed efter den er oprettet.

Har du f.eks. Yoga hver torsdag kl. 18? Intet problem! Du kan sætte en begivenhed til at gentage automatisk i fanen "Gentagelse":