Hvis du har oprettet en side, som ikke skal være tilgængelig for alle, kan du oprette en adgangskode på siden.

BEMÆRK. Du bør være varsom med det indhold, du lægger op på siden, og vi anbefaler ikke at lægge sensitive eller fortrolige oplysninger på din hjemmeside, da denne adgangskontrol ikke er designet til at være stærk nok til at kunne beskytte dine data.

Gå ind på undersiden, som du vil have adgangskodebeskyttet.

Klik på de tre streger ( ≡ ) ude til venstre i menulinjen.

Vælg Generelle Indstillinger.

Tryk på fanen Adgang.

Her indtaster du et password for siden, og kan efterfølgende give password til de brugere som skal have adgang til siden.

Du kan ikke lave unikke koder, hvis du vil dele login med flere personer — de skal alle bruge den samme kode.

Tryk på Sæt.

Udgiv din hjemmeside.