HUSK at overholde lovgivningen. Uanset statistikværktøj har du et delt dataansvar sammen med den udbyder, du bruger til indsamlingen. Facebook Pixel lægger en eller flere cookies af typerne Statistik og/eller Markedsføring og indsamler/sporer slutbrugerens persondata, også til markedsføring, når du indsætter et analyseværktøj på din hjemmeside. Det er lovpligtigt indsætte et Cookiebanner og en Cookiedeklaration; og det er god skik også at lave en offentlig Privatlivspolitik/Persondatapolitik på din hjemmeside, samt underskrive en Databehandleraftale med Facebook.

Deaktiver din adblocker / annonceblokering, hvis du bruger det i din browser. Disse går ind og blokerer for Facebook Pixel, hvilket giver fejl under opsætningen.

Log ind på Facebook Hændelsesadministrator.

Tryk på Add New Data Source og dernæst Facebook Pixel.

Indsæt en passende beskrivelse og skriv dit domæne i boksen der dukker frem.

Klik på Annuller.

Klik på dit Pixel ID i menulinjen for at kopiere det.

Gå nu ind på din hjemmeside ved Bricksite. Klik på de tre streger ( ≡ ) i venstre side for at åbne den venstre sidemenu.

Vælg SEO/Analytics i oversigten.

Indsæt dit Pixel ID i feltet Facebook Pixel ID med dit operativsystems indbyggede tastaturgenveje.

Klik på Aktiver.