Et rigtig godt værktøj til at føre statistik over din hjemmeside er Google Analytics. For at bruge dette, skal du Oprette en Google Analytics-konto ved Google. Derudover er Google Analytics smart, fordi den kan fortælle dig, hvis du har broken links på din hjemmeside (Fejl 404 - Not Found), og den kan fortælle dig, hvis din hjemmeside går ned.

Mulige alternativer til Google Analytics kan du se nedenfor. Så længe, at dit analyseværktøj kan indsættes vha. kode i hjemmesidens <head> tag, så skulle det virke med Bricksite.

Hotjar
Woopra

HUSK at overholde lovgivningen. Uanset statistikværktøj har du et delt dataansvar sammen med den udbyder, du bruger til indsamlingen. Google Analytics, Hotjar, Woopra, o.a., lægger en eller flere cookies af typerne Statistik og indsamler/sporer slutbrugerens persondata, når du indsætter et analyseværktøj på din hjemmeside. Det er lovpligtigt indsætte et Cookiebanner og en Cookiedeklaration; og det er anbefalelsesværdigt lave en Privatlivspolitik/Persondatapolitik på din hjemmeside, samt underskrive en databehandleraftale med Google, Hotjar, Woopra, o.a.

Gå ind på Google Analytics og Log Ind.

Hvis du ikke er oprettet, så tryk på Tilmeld Dig og udfyld dine oplysninger, og hvad Google må få adgang til.

Vælg Web.

Udfyld felterne i Oplysninger om Ejendommen.

Navn på website: Vælg et navn, så du kan genkende siden, hvis du fx har flere hjemmesider.
Websitets adresse: Husk at vælge https://. Vi anbefaler, at man skriver sit domæne uden www..
Branchekategori: Vælg, hvilken type hjemmeside, du har.
Tidszone.

I det næste vindue vælger du dit land i oversigten. Det er vigtigt, så dine data bliver beskyttet korrekt, hvis du bor inden for EU. Derefter gennemlæs og accepter Googles Servicevilkår og Persondatapolitik og underskriv Erklæringen om Dataansvarlighed.

Marker og kopiér dit Google Analytics Sporings-ID med dit operativsystems indbyggede genvejstaster. Det har formen UA-123456789-1.

Du kan blot ignorere koden i boksen under Global Site Tag.

Gå nu ind på din hjemmeside ved Bricksite. Klik på de tre streger ( ≡ ) yderst til venstre i menulinjen.

Vælg SEO / Analytics i oversigten.

Indsæt dit Google Analytics ID med de indbyggede tastaturgenveje i dit operativsystem i feltet Google Analytics ID.

Generelle Indstillinger &gt; SEO/Analytics &gt; Google Analytics ID.

Afslut med et tryk på Gem.

Udgiv hjemmesiden.

Se Statistikken.

Din hjemmesides statistik kan ses på dit Dashboard inde i Google Analytics. Du kan se statistikken fra det øjeblik, du registrerede dig og fremefter. For yderligere assistance skal du rådføre dig ved Google.