Du har flere muligheder for at skabe en effektfuld interaktion med slutbrugeren, når du har billeder på din hjemmeside.

Scrollingeffekter, som giver dig mulighed for cool effekter, når slutbrugeren scroller på siden.
Hovereffekter, som fx viser tekst eller giver en effekt, når slutbrugeren holder musen over billedelementet.

TIP. Husk at anvende effekter med måde, hvis du gerne vil overholde webtilgængelighedsdirektivet. De kan virke unødigt forstyrrende for besøgende på din hjemmeside.

Scrollingeffekter

Herinde kan du vælge, hvordan billedet opfører sig, når man scroller på siden.

Normal

Billedet vil vises som et helt normalt billede på din side.

Fast

Et fast billede vil altid vises i den fulde størrelse, og blive stående på siden uanset om den besøgende scroller op eller ned på siden:

Parallax

Et parallax-billede vil bevæge sig med en anden hastighed, når man scroller.

Parallax er hvis man fx kører i bil. Alt i forgrunden bevæger sig hurtigere, end ting længere ude i horisonten, fx månen. Det giver en cool effekt.

Load- og Hovereffekter

Du har mulighed for at teksten animeres, når man holder musen over et billede.

Gå ind i Elementindstillinger.

Under fanen Effekter kan du vælge effekter både ved indlæsning af elementet (Load f/x), og effekten når man holder musen over elementet (Hover f/x).