Blogindstillinger

Hvis du klikker på Sektionsindstillinger, kan du her redigere din blogs udseende. Her anbefaler vi, at du forsøger dig frem. Det kan ikke gå galt.

Tilføj Blogindlæg

For at tilføje et indlæg til bloggen, skal du vælge at klone et af de eksisterende blogelementer på klon-ikonet.

Der vil herefter blive oprettet et nyt indlæg, magen til det eksisterende (dette gør det let blot at skifte billede og tekst ud, og beholde opsætningen fra det eksisterende).

Redigér Blogindlæg

Klik på det pågældende blogindlæg, og redigér det med et tryk på blyantsikonet ( ✎ ).

Når du først har redigeret og udgivet dit indlæg, vil det altid kunne findes hurtigt frem igen under Sideoverblik > Blog Posts.

Flyt Blogindlæg

Udvid menuen under Sektionsindstillinger med de to prikker ( : ).

Tryk på pilene ( < > ).

Slet Blogindlæg

Udvid Sektionsindstillinger med de to prikker ( : )* , og slet på det røde ( X ).

TIP. Der kommer en rød ramme omkring det, du er ved at slette, som hjælper dig med at slette det rigtige.