Spar Besværet: Flyt Domænet til Bricksite og saml det hele her. Email tilbydes som et tilkøb.

DNS — Premium.

De nedenstående indstillinger sætter du op ved din eksterne domæneudbyder. Er du i tvivl om, hvordan dette sættes op, så skal du kontakte forhandleren. Bricksite kan ikke hjælpe dig med eksterne udbyderes systemer, men vi kan naturligvis hjælpe dig, hvis du flytter domænet hertil.

Type: A
Hostname: efterlad feltet blankt (eller skriv et @, hvis den eksterne udbyder foretrækker det)
Prioritet: 0
Værdi / Destination: 104.155.87.96
TTL: 3600

Type: CNAME
Hostname: www
Prioritet: 0
Værdi / Destination: dit domæne efterfulgt af punktum, fx eksempel.dk. (eller skriv et @, hvis den eksterne udbyder foretrækker det)
TTL: 3600

Type: CNAME
Hostname: *
Prioritet: 0
Værdi / Destination: dit domæne efterfulgt af punktum, fx eksempel.dk. (eller skriv et @, hvis den eksterne udbyder foretrækker det)
TTL: 3600

Type: AAAA
Slet. AAAA-recorden skal slettes helt, hvis den ligger i din oversigt.

Det tager nu 2–3 timer (op til 24 timer) for disse indstillinger at træde i kraft ved din eksterne domæneudbyder.