Spar Besværet: Flyt Domænet til Bricksite og saml det hele her. Email tilbydes som et tilkøb. DNS er altid inkluderet gratis.

DNS — Bricksite Premium

De nedenstående indstillinger sætter du op eksternt ved din domæneforhandler. Er du i tvivl om, hvordan dette sættes op, så skal du kontakte forhandleren. Bricksite kan ikke hjælpe dig med eksterne udbyderes systemer, men vi kan naturligvis hjælpe dig, hvis du flytter domænet hertil.

Type: A
Hostname: efterlad feltet blankt (eller skriv et @, hvis din domæneforhandler foretrækker det)
Prioritet: 0
Værdi / Destination (VIRKER KUN MED BRICKSITE 3): 63.34.241.49
Værdi / Destination (VIRKER KUN MED BRICKSITE 2): 104.155.87.96
TTL: 3600

Type: CNAME
Hostname: www
Prioritet: 0
Værdi / Destination: dit domæne efterfulgt af punktum, fx eksempel.dk. (eller skriv et @, hvis din domæneforhandler foretrækker det)
TTL: 3600

Type: CNAME
Hostname: *
Prioritet: 0
Værdi / Destination: dit domæne efterfulgt af punktum, fx eksempel.dk. (eller skriv et @, hvis din domæneforhandler foretrækker det)
TTL: 3600

Type: AAAA
Slet. AAAA-recorden skal slettes helt, hvis den ligger i din oversigt.

Ved de fleste udbydere tager det ofte 1 time (op til 24 timer), før dine ændringer træder i kraft.