Spar Besværet: Flyt Domænet til Bricksite og saml det hele her. Email tilbydes som et tilkøb.

DNS — Premium.

De nedenstående indstillinger sætter du op eksternt ved din domæneforhandler. Er du i tvivl om, hvordan dette sættes op, så skal du kontakte forhandleren. Bricksite kan ikke hjælpe dig med eksterne udbyderes systemer, men vi kan naturligvis hjælpe dig, hvis du flytter domænet hertil.

Type: A
Hostname: feltet er tomt (skriv et @, hvis systemet brokker sig)
Prioritet: 0
Værdi / Destination: 104.155.87.96
TTL: 3600

Type: CNAME
Hostname: www
Prioritet: 0
Værdi / Destination: dit domæne efterfulgt af punktum, fx eksempel.dk., eller et @, hvis systemet foretrækker det.
TTL: 3600

Type: CNAME
Hostname: *
Prioritet: 0
Værdi / Destination: dit domæne efterfulgt af punktum, fx eksempel.dk., eller et @, hvis systemet foretrækker det.
TTL: 3600

Type: AAAA
Slet. AAAA-recorden skal slettes helt, hvis du har en i din oversigt.

Det tager nu 2–3 timer (op til 24 timer) for disse indstillinger at træde i kraft ved din nuværende udbyder.

Videovejledninger.

Dandomain

GratisDNS

One.com

Simply.com