Få en advarsel, hvis din hjemmeside er nede.

Du kan tilmelde dig Google Analytics, hvor du også kan få besked, hvis der registreres et pludseligt fald i trafikken til din hjemmeside.

Alternativt kan du hos FreshPing ganske gratis oprette en konto og pinge op til 50 domænenavne i minuttet. Vi anbefaler dog, at man moderer frekvensen, fx én gang i timen, så din hjemmeside ikke belastes unødvendigt. FreshPing er smart, fordi det også kan tjekke for fx fejl 403, 404, 500, eller om der er problemer med SSL-certifikatet.

Driftsinfo fra Bricksite.

Generelt.

Se generel driftsinfo om Bricksites services her.

Email.

Du har mulighed for at modtage en email ved nedetid på vores professionelle emailløsning. Du kan notificeres på disse måder:

Email.
SMS.
RSS / Atom Feed.

Vigtigt!

Du er kun interesseret i at blive tilmeldt kategorien Hosted Email, hvor du vælger indstillingerne:

Cluster A.
Webmail.

TILMELD DIG HER på knappen Subscribe to Updates.