Tilføj Element

Tilføj Element.

Du har muligheden for at tilføje forskellige elementer til dine sektioner. Det kan fx være et billede, video, tekst, ikon (logo), m.m.

Du indsætter et element, ved at klikke på selve sektionen, eller alternativt, på et af elementerne i sektionen, hvor du vil tilføje et element.

Dernæst bevæger du musen hen mod de lodrette prikker ( : ), hvorefter menuen vil udvide sig.

Tryk nu på ( + ) og tilføj et element i den nye menu, som viser sig.

Rediger Element

Når du har indsat et element, har du mulighed for redigering, ændre rækkefølge, links, m.m.

Klik på det indsatte element, og redigerings menuen vil komme frem.

Slet Element

Slet Element.

Ønsker du at fjerne et element, så klik på elementet i sektionen, og vælg det røde X.

TIP. Der er en rød ramme omkring det element, du sletter. Hvis den røde ramme er om hele sektionen eller bare er forkert, så markerer du det forkerte.