De fleste vælger at lave en emailsignatur for at give sine emails et mere professionelt præg. Vi anbefaler at bruge en professionel signatur, som fx har samme farveskema som din hjemmeside.

Vi har fundet HubSpot (eksternt link), som er et simpelt og gratis værktøj til at lave en professionel emailsignatur.

Hvis du sender fra et emailprogram installeret på din computer, så skal signaturen sættes op i dit eget postprogram og ikke i vores webmail. Hvis du er i tvivl, hvordan du gør det, så skal du kontakte producenten af dit postprogram.

Emailsignatur

Log in på mail.hostedemail.com.

Tryk på Indstillinger ude i den venstre sidemenu.

Vælg nu Identiteter.

Tryk nu på den emailadresse, du vil have en signatur til.

Indtast dine informationer og indsæt den ønskede mailsignatur, evt. fra Hubspot.

Afslut med et tryk på Gem.

Signaturer til Aliasser

Du kan på knappen Opret også oprette signaturer til dine aliasadresser, hvis du gerne vil have forskellige signaturer til forskellige situationer, eller til forskellige personer.

Vælg standardsignatur ved at trykke på Sæt Standard.