Facebook er et rigtig godt værktøj til lade nye besøgende finde sin hjemmeside. Nogle gange kan det endda være smart at vise noget indhold fra Facebook på sin hjemmeside. Vi vil nu gå mulighederne igennem her.

HUSK at overholde lovgivningen. Med en Like-knap, o.a. fra Facebook integreret på din hjemmeside har du et delt dataansvar sammen med Facebook. Facebook lægger en eller flere cookies af typerne Statistik og/eller Markedsføring og indsamler slutbrugerens persondata til markedsføring, når du indsætter dette på din hjemmeside. Det er lovpligtigt indsætte et Cookiebanner og en Cookiedeklaration; og det er god skik også at lave en offentlig Privatlivspolitik/Persondatapolitik på din hjemmeside, samt underskrive en Databehandleraftale med Facebook.

Facebook Like-knap.

Du kan indsætte en Like-knap på din hjemmeside, så du kan sprede budskabet (og få god SEO-interaktion og aktivitet på din hjemmeside som en bonus).

For at komme igang, skal du først finde din Facebook-URL. Denne kan findes ved at tilgå din Facebook side, og kopiere adressen vist i din browser, fx https://facebook.com/bricksite.

Tryk på dette link for at komme til Facebook.

Her kan du vælge hvordan knappen skal se ud. Husk at indsætte URL'en fra før i feltet URL to Like.

Når du er tilfreds, trykker du på Get code.

Herefter skal du vælge IFrame og kopiere koden.

Til sidst Indlejrer du koden i en Sektion på din hjemmeside.

Facebook Væg.

For at komme igang, skal du først finde din Facebook-URL. Denne kan findes ved at tilgå din Facebook side, og kopiere adressen vist i din browser, fx https://facebook.com/bricksite.

Tryk på dette link for at komme til Facebook.

Her kan du vælge, hvordan integrationen skal se ud. Husk at indsætte URL'en fra før i feltet URL to Like.

Når du er tilfreds, trykker du på Get code > IFrame og kopierer koden.

Til sidst Indlejrer du koden i en Sektion på din hjemmeside.