Er jeg blevet hacket!?

Du er i næsten alle tilfælde ikke blevet hacket. Det er blot det sikkerhedscertifikat, som ligger på din hjemmeside, som er udløbet. Certifikatet skal af sikkerhedsmæssige årsager fornyes hver anden eller tredje måned, og sommetider går det galt.

Hvis du lige har udgivet din hjemmeside første gang; du har omdøbt din hjemmeside; du har tilføjet et nyt domæne; du har valgt et nyt primært domæne; eller du har rørt ved opsætningen under Sider & Domæner: Det er helt normalt! Forsvinder sikkerhedsfejlen ikke inden for 10–15 minutter, så kontakt vores kundesupport!

Alle øvrige tilfælde: Der er stadig ikke grund til bekymring. Certifikatet er formentlig blot udløbet, og er ikke blevet automatisk fornyet, som det skulle. Kontakt supporten, og så laver vi et nyt til dig hurtigst muligt.

Men Hvad er SSL?

Med et Premium abonnement hos Bricksite, får du gratis SSL på din side. SSL er i princippet et certifikat, som krypterer informationerne, der sendes mellem den besøgende og din side. Det vil sige, at du er beskyttet, så andre ikke "kigger med". Det svarer til, at man forsegler et brev, så det ikke kan åbnes undervejs i forsendelsen — SSL er bare meget sikrere end det!

SSL er utroligt vigtigt, fordi det opbygger tilliden mellem din besøgende, og din side. Der vil på din side vises følgende ikon, ved siden af URL'en i søgefeltet: