Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler at skifte til Bricksite II, hvor du får ubegrænset plads til billeder — du løber aldrig tør for plads! Kontakt Kundeservice, og så opgraderer vi din bruger med de nye muligheder.

Generelt.

Du kan øverst i dit Filbibliotek se, hvor meget af din samlede plads du bruger. Hvis du vil have mere plads, kan du altid få mere.

Det koster et engangsbeløb pr. 100 MB plads. Du køber ekstra plads inde på Mit Bricksite.

Max uploadstørrelse er 15 MB/fil. Vi foreslår Dropbox, Gdrive, OneDrive, Box, osv. til større filer.
Der kan ikke uploades video til Filbiblioteket. Hertil skal anvendes det indbyggede YouTubemodul.

Problemer med Upload?

Vi oplever, at nogle antivirusprogrammer og firmanetværk går ind og blokerer for filupload i Bricksite Classic. Prøv evt. fra en anden computer eller WiFi–netværk.