Generelt.

Du kan øverst i dit Filbibliotek se hvor meget af din samlede plads, du bruger. Hvis du vil have mere plads, kan du altid få mere. Det er engangsbeløb pr. 100 MB plads.

DU KAN KØBE MERE PLADS HER

Max oploadstørrelse er 15 MB/fil. Vi foreslår Dropbox, Gdrive, OneDrive, Box, osv. til større filer.
Der kan ikke uploades videofiler til Filbiblioteket. Hertil skal anvendes det indbyggede YouTubemodul.

Problemer med Opload?

Vi oplever, at nogle antivirusprogrammer og firmanetværk går ind og blokerer for opload af filer. Prøv evt. fra en anden computer eller computernetværk, og forsøg midlertidigt at deaktivere din antivirus/firewall. Du kan eventuelt forbinde din computer til din telefons WiFi hotspot og forsøge med din mobiltelefons dataforbindelse. Husk at deaktivere WiFi på din mobiltelefon, før du opretter et hotspot.

Udfasning af Multioploaderen.

Multiuploaderen kræver Adobe Flash Player, som er udfaset i alle moderne browsere, og Adobe kommer ikke længere med opdateringer til Flash Player. Da vi ikke længere udvikler på Classic beder vi dig enten opgradere til Bricksite II, hvor du får ubegrænset plads til opload af billeder eller at benytte den simple oploader i stedet for, som stadig kan anvendes uden brug af Flash Player.