Vigtigt.

Dine produkter ved din gamle udbyder flytter ikke med. De bliver heller ikke opsagt for dig. Hvis du har et emailabonnement ved din gamle udbyder, så stopper din(e) emailadresse(r) med at virke, når du flytter domænet. Hvis du bruger Office365 eller GSuite, så skal Kundeservice have det at vide, før du går i gang.

.dk–domæner. Sørg for at have et fungerende MitID til Privat, Forening eller Medarbejder. Domænet bør registreres til det korrekte MitID fra starten, da det er forbundet med omkostninger og besvær at omregistrere et domæne.

Internationale domæner. Sørg for, at dit domæne er låst op og at du ikke er i binding (normalt 60 dage efter køb). Bricksite binder domænet i 60 dage.

Du har mulighed for at forudbetale dit domæne op til 10 år ud i fremtiden. Kontakt Kundeservice, hvis du ønsker dette. Du slipper dermed for prisstigninger i den periode.

Vælg fanen Domæner.

Tryk på knappen Overfør

Skriv domænet uden foranstillet https://www..

Afhængigt af domænetype får du nu et ekstra felt. Indtast heri AUTH/EPP (autoriseringskoden), som du har fået fra din nuværende domæneforhandler (se her, hvordan du får fat i den).

Klik på Tilføj til Kurv.

Acceptér betingelserne, og tjek at alt er korrekt, før du trykker Gå til betaling.

Inden for kort tid kan domænets ejer modtage en email, som beder dig bekræfte flytningen eller din identitet (emailen kan være på engelsk ved internationale domæner). Du skal reagere på denne email; ellers annulleres flytningen automatisk.

Flytningen sættes i gang, når du har reageret på emailen.

En flytning af .dk–domæner sker normalt inden for 1 time (op til 24 timer). Internationale domæner tager normalt 5–7 dage. Det kan tage længere tid, fordi det kræver, at du reagerer rettidigt på vigtige emails, eller hvis din emailadresse er ugyldig. Hav venligst tålmodighed.

Husk at Forbinde Domænet Til Hjemmesiden (kræver Premium).

Kun for .dk–domæner: Vejledning til DK Hostmaster.

Denne vejledning fortsætter, hvor den anden slap. Den gælder kun for .dk–domæner, og forklarer dig hvordan du godkender med MitID inde ved DK Hostmaster.

Domænets administrator modtager umiddelbart efter gennemført bestilling en eller flere emails fra DK Hostmaster, som beder administratoren logge ind for at godkende med MitID inden for en frist på 14 dage.

Efter login godkendes flytningen ved at trykke på Anmodning om skift af navneserver i den blå boks.

Tryk på Godkend på den næste skærm.