Du kan flytte en del forskellige domæner til Bricksite. Her er en  LISTE over dine muligheder ved os. Hvis dit domæne ikke står på listen, så kan du stadig have din hjemmeside ved Bricksite, men domænet bliver du desværre nødt til at beholde ved en anden udbyder og pege herover. Du må meget gerne efterlade dine ønsker til domæner i bunden af denne vejledningen, og så samler vi op på det med jævne mellemrum, om vi skal udvide sortimentet.

ADVARSEL. Hvis du har et emailabonnement ved din gamle udbyder, så stopper din(e) emailadresse(r) med at virke, når du flytter domænet. Hvis du bruger Office365 eller GSuite, så skal vi blot have det at vide, så vi kan indstille domænet korrekt for dig.

Særligt for internationale domæner

Hav en AUTH/EPP–kode parat fra din domæneudbyder.
Domænet skal være låst op.
Domænet må ikke være i bindingsperiode.

Særligt for danske domæner

Sørg for at have et fungerende NemID. Hvis du bestiller for et firma eller en forening, så hav en medarbejdersignatur eller en foreningssignatur parat.

Øvrige Vilkår
Du har ikke 14 dages fortrydelsesret på domæner.
Vi yder ikke 30 dages returret på domæner.
Internationale domæneendelser (fx .com og .net) er låst i 60 dage efter flytning, jf. internationale regler.
For DK-domæner indgår du i en aftale med både Bricksite og DK Hostmaster, hvor vi opkræver dig for fornyelsen af domænet på DK Hostmasters vegne.
Hvis betalingen ikke kan hæves på fornyelsens tidspunkt, så slettes domænet efter en fastsat tidsfrist.

For at forbinde domænet med din hjemmeside, så skal du have PREMIUM.
Et domæne er et fortløbende abonnement. Du indgår ved flytning af et domæne en aftale med Bricksite, hvor du giver os lov til at hæve betaling automatisk ved udløb af hver abonnementsperiode, indtil du selv opsiger domænet senest 1 uge før fornyelse.

Log ind på MIT BRICKSITE.

Klik på DomænerOverfør Domæne Til Os.

Skriv kun domænet i søgeboksen uden ‹https://www.› før domænet.

Tryk derefter på Søg.

KUN INTERNATIONALE DOMÆNER. Indtast AUTH/EPP (autoriseringskoden), som du har fået fra din nuværende domænehost.
DK-DOMÆNER. Feltet skal du lade stå tomt.

Klik på Tilføj til Bestillingskurv.

Acceptér betingelserne, og tjek at alt er korrekt, før du trykker Bestilling.

For DK-domæner skal du acceptere DK Hostmasters vilkår og betingelser.
For SE-domæner skal du sommetider indtaste dit svenske personnr. eller svenske VAT-/CVR-nr.
Hvis du bliver spurgt til navneservere, så lader du dem stå som de er angivet som standard.

Inden for højst 30 minutter modtager du en email, som beder dig bekræfte din identitet inden for et fastsat tidsrum (14 dage), hvorefter flytningen sættes i gang. Hvis det er et internationalt domæne, så vil emailen være på engelsk.

Husk at tjekke i spam, sociale, promoveringer, osv.

Flytningen sættes nu i gang.

DK-domæne: Hop ned til Vejledning til DK Hostmaster.

Det tager 5–7 dage__ at flytte internationale domæner.

Husk at Forbinde Domænet Til Hjemmesiden (kræver Premium).

TIP. Vi er klar over lovkravet om, at visse myndigheder og frivillige foreninger med statsstøtte/kommunal støtte, skal sikre sine domæner mod misbrug med DNSSEC. Kontakt kundeservice, hvis dette skal sættes op.

Kun for danske domæner: Vejledning til DK Hostmaster.

Denne vejledning fortsætter, hvor den anden slap. Den gælder kun for danske domæner, og forklarer dig hvordan du godkender med NemID inde ved DK Hostmaster.

Domænets administrator modtager umiddelbart efter gennemført bestilling en eller flere emails fra DK Hostmaster, som beder vedkommende logge ind og godkende med NemID inden for en fastsat frist på 14 dage.

Det kan være frustrerende, og det er forbundet med omkostninger, at omregistrere et domæne. Sørg for at jeres forening eller firma registrerer domænet med jeres officielle NemID, så domænet ikke skal omregistreres, når fx en formand udskiftes, eller kassereren går bort.

Efter login godkendes flytningen ved at trykke på Anmodning om skift af navneserver i den blå boks.

Tryk på Godkend på den næste skærm.

Det tager 2–3 timer (op til 24 timer), inden domænet bliver flyttet. Hvis domænet stadig står som Afventer inde på Mit Bricksite efter 24 timer, så skriv til kundeservice.

Alternativ fremgangsmåde

Vælg domænet i oversigten og tryk på Skift navneserver.

Indtast Bricksites navneservere og Godkend.

ns7.bricksite.net
ns8.bricksite.net