Forbind Domæne

Denne funktion kræver PREMIUM.

Quick-Guide.

Animation af processen

Komplet Guide.

Start med at Udgive hjemmesiden, som du vil have på nettet.

Din hjemmeside får nu en intern adresse, som kun du kender. Det er ikke en fejl.

Tryk på Domæner > Sider og Domæner i menulinjen.

Vælg den udgivne hjemmeside i den øverste dropdown-menu.

Siden opdaterer sig selv. Når den er opdateret, så vælger du det/de domæne(r), som skal forbindes med hjemmesiden i den nederste dropdown-menu.

Siden opdaterer sig selv igen, og der står to versioner af det samme domæne i oversigten. De skal begge blive stående.

Nu skal du blot vente på, at hjemmesiden kommer online. Det sker helt automatisk inden for 15 minutter!

FRIVILLIGT. Husk at  fortælle Google, at din hjemmeside eksisterer, så man kan finde din hjemmeside på Google.