Forbind Domænet til Hjemmesiden

Har du ikke et domæne i forvejen? Registrer et nyt eller flyt et eksisterende domæne ved at klikke her.

Hold musen over den hjemmeside, som skal have domænet tilknyttet og klik på Administrer Hjemmeside.

Administrer Hjemmeside

Start med at Udgive hjemmesiden på knappen Rediger Hjemmeside > Udgiv (du finder knappen øverst til højre).

Rediger > Udgiv

Gå derefter tilbage og vælg Tilknyt Domæne.

Hvis hjemmesiden ikke er opgraderet, bliver du bedt om at opgradere til Premium [ellers spring videre til næste trin].

Har du ikke abonnement, så gennemfør købsprocessen, som beskrevet her.
Har du allerede abonnement, så hop under Profil > Abonnementer > Find abonnementet i listen > ••• > Tilknyt til en anden hjemmeside > Vælg hjemmesiden i listen > Tilknyt Premium.

Tilknyt Domæne — Mangler Premium

Når hjemmesiden er opgraderet, kan du forbinde alle dine domæner fra Bricksite og fra eksterne udbydere.

Lokale Domæner. Vælg domænet i oversigten > Tilknyt Domæne.
Ses dine domæner ved Bricksite ikke i oversigten, selvom de burde vises? Kontakt Kundeservice.

Eksterne Domæner. Vælg Tilknyt eksternt domæne for at forbinde dine domæner fra eksterne udbydere. Husk at følge den ekstra vejledning, der vises i denne proces. Domænet indtastes i feltet uden foranstillet https://www..

Der kan gå op til en time, før din hjemmeside er helt oppe at køre på domænet.

Tilknyt Domæne — Premium Aktiveret