Har du et domæne med emailserver ved en anden udbyder? Bare rolig. Du kan sagtens beholde domænet hvor det er, og blot pege det på din hjemmeside ved Bricksite.

Der er videovejledninger til de forskellige udbyderes DNS-systemer nederst i denne vejledning.

Spar Besværet: Flyt Domænet til Bricksite

Du vil i mange tilfælde kunne flytte dit domæne til Bricksite og dermed gøre alting lettere for dig selv. Skriv til os, hvis du er i tvivl. Det er vigtigt at du har helt styr på, hvor du har din mailløsning, inden du begynder at flytte domænet.

Bemærk, at vi også kan administrere domænet på dine vegne, således at du sparer gebyret til Betalingsservice til DK Hostmaster ved at betale gennem os.

FLYT DOMÆNET TIL BRICKSITE.

DNS — Bricksite II Premium

Denne funktion kræver PREMIUM. Bemærk desuden, at når dit domæne ligger ved et andet firma, så kan vi ikke garantere, at din hjemmeside kører gnidningsfrit, og du er derfor ikke omfattet af denne del af vores vilkår omkring oppetid, hvis der sker en fejl i din udbyders systemer, som vi ikke er herre over.

Hvis du vil bruge domænet i BRICKSITE II, så skal du opsætte følgende DNS ved den udbyder, hvor domænet ligger. Er du i tvivl om, hvordan dette sættes op ovre ved dem, så skal du kontakte den pågældende udbyder: Bricksite kan ikke hjælpe dig med andre udbyderes systemer, men vi kan naturligvis hjælpe dig, hvis du flytter domænet til os.

Type: A
Hostname: feltet er tomt (skriv et @, hvis systemet brokker sig)
Prioritet: 0
Værdi / Destination: 104.155.87.96
TTL: 3600

Type: CNAME
Hostname: www
Prioritet: 0
Værdi / Destination: dit domæne efterfulgt af punktum, fx eksempel.dk., eller et @, hvis systemet foretrækker det.
TTL: 3600

Type: CNAME
Hostname: *
Prioritet: 0
Værdi / Destination: dit domæne efterfulgt af punktum, fx eksempel.dk., eller et @, hvis systemet foretrækker det.
TTL: 3600

Det tager 2–3 timer (op til 24 timer) for disse indstillinger at træde i kraft ved din nuværende udbyder. Du behøver dog ikke at vente på dette — bare fortsæt med de næste trin i denne vejledning.

Når du har gjort det ovenstående, så gå ind på Domæner >  Sider og Domæner i menulinjen.

Vælg den udgivne hjemmeside i den øverste dropdown-menu.

Siden opdaterer sig selv. Når den er opdateret klikker du på de tre prikker ud for hjemmesiden helt ude til højre.

I treprikkersmenuen vælger du Peg Selv (Avanceret).

Indtast domænet i feltet uden ‹https://www.› før domænet og klik på Tilføj.

Du får muligvis en fejlbesked, hvori der står at domænet ikke peger korrekt. Denne kan du blot ignorere, hvis du netop har opdateret DNS ved din udbyder.

DNS — Classic Pro

Denne funktion kræver CLASSIC PRO. Bemærk desuden, at når dit domæne ligger ved et andet firma, så kan vi ikke garantere, at din hjemmeside kører gnidningsfrit, og du er derfor ikke omfattet af denne del af vores vilkår omkring oppetid, hvis der sker en fejl i din udbyders systemer, som vi ikke er herre over.

Hvis du har årsager til at have dit domæne ved en anden udbyder, så følg vejledningen herunder.

Hvis du vil bruge domænet med CLASSIC PRO, så skal du opsætte følgende DNS ved den udbyder, hvor domænet ligger. Er du i tvivl om, hvordan dette sættes op ovre ved dem, så skal du kontakte den pågældende udbyder: Bricksite kan ikke hjælpe dig med andre udbyderes systemer, men vi kan naturligvis hjælpe dig, hvis du flytter domænet til os.

Type: A
Hostname: feltet er tomt (skriv et @, hvis systemet brokker sig)
Prioritet: 0
Værdi / Destination: 178.33.221.84
TTL: 3600

Type: A
Hostname: www
Prioritet: 0
Værdi / Destination: 178.33.221.84
TTL: 3600

Type: A
Hostname: m
Prioritet: 0
Værdi / Destination: 178.33.221.84
TTL: 3600

Det tager 2–3 timer (op til 24 timer) for disse indstillinger at træde i kraft ved din nuværende udbyder. Du behøver dog ikke at vente på dette — bare fortsæt med de næste trin i denne vejledning.

Når du har gjort det ovenstående så skal du skrive til os, fordi du med det gamle system (Classic) ikke kan gøre resten selv.

Videovejledninger

BEMÆRK. Husk at bruge de rigtige IP-adresser (se ovenfor), og ikke dem i videoerne.

Dandomain

GratisDNS

One.com

Simply.com