Forbind Domæne — Bricksite II Premium.

Denne funktion kræver PREMIUM.

Quick-Guide.

Animation af processen

Komplet Guide.

Start med at Udgive hjemmesiden, som du vil have på nettet.

Din hjemmeside får nu en intern adresse, som kun du kender.

Det er ikke en fejl, at den interne adresse ikke er dit eget domæne. Du skal selv forbinde dit/dine domæne(r) i de næste trin.

Tryk på Domæner > Sider og Domæner i menulinjen.

Vælg den udgivne hjemmeside i den øverste dropdown-menu.

Siden opdaterer sig selv. Når den er opdateret, så vælger du det/de domæne(r), som skal forbindes med hjemmesiden i den nederste dropdown-menu.

Siden opdaterer sig selv igen, hvor dit domæne nu står i en ren version og i en www-version.

Begge domænepar skal blive stående i oversigten — ellers stopper din hjemmeside med at virke!

Nu skal du blot vente på, at hjemmesiden kommer online. Det sker helt automatisk!

Hjemmesiden er online inden for højst 15 minutter. Står hjemmesiden stadig som Parkeret efter 15 minutter? Så ryd din browserhistorik (cachen).

FRIVILLIGT. Husk at  fortælle Google, at din hjemmeside eksisterer, så man kan finde din hjemmeside på Google.

Forbind Domæne — Classic Pro

Denne funktion kræver CLASSIC PRO.
Kontakt kundeservice for at forbinde domæner til din Classic-hjemmeside.