Flyt Domænet Til Bricksite
DNS: Bricksite II (Premium)
Videovejledninger

Spar Besværet: Flyt Domænet til Bricksite

Du vil oftest kunne flytte dit domæne til Bricksite og dermed gøre alting lettere for dig selv. Du kan nemlig også købe email gennem os, og dermed samle alt her.

FLYT DOMÆNET TIL BRICKSITE.

DNS — Bricksite II Premium.

Denne funktion kræver PREMIUM.
Du ikke er omfattet af Bricksites vilkår om oppetid i det omfang, at fejlen ikke ligger ved Bricksite, herunder fejl i din domæneudbyders systemer, eller misligholdt og forældet DNS–opsætning.

Hvis du ikke ønsker at flytte domænet til Bricksite, så skal du blot følge de nedenstående trin.

De nedenstående indstillinger sætter du op ved din domæneforhandler (ikke DK Hostmaster). Er du i tvivl om, hvordan dette sættes op, så skal du kontakte den pågældende forhandler: Bricksite kan ikke hjælpe dig med andre udbyderes systemer, men vi kan naturligvis hjælpe dig, hvis du flytter domænet til os.

Type: A
Hostname: feltet er tomt (skriv et @, hvis systemet brokker sig)
Prioritet: 0
Værdi / Destination: 104.155.87.96
TTL: 3600

Type: CNAME
Hostname: www
Prioritet: 0
Værdi / Destination: dit domæne efterfulgt af punktum, fx eksempel.dk., eller et @, hvis systemet foretrækker det.
TTL: 3600

Type: CNAME
Hostname: *
Prioritet: 0
Værdi / Destination: dit domæne efterfulgt af punktum, fx eksempel.dk., eller et @, hvis systemet foretrækker det.
TTL: 3600

Type: AAAA
Slet. AAAA-recorden skal slettes helt, hvis du har en i din oversigt.

Det tager 2–3 timer (op til 24 timer) for disse indstillinger at træde i kraft ved din nuværende udbyder. Du behøver dog ikke at vente på dette — bare fortsæt med de næste trin i denne vejledning.

Når du har gjort det ovenstående, så gå ind under din hjemmeside med Premium ved at trykke på Administrer hjemmeside.

Tryk på Tilknyt domæne.

Herunder vælger du så Tilknyt eksternt domæne.

I søgefeltet indtaster du dit domæne i feltet uden https://www..

Klik på Tilknyt Domæne.

Vore system vil herefter gå en lille tjekliste igennem hvori den gennemgår om alle informationer står korrekt, hvis der opstår en fejl undervejs vil du blive informeret.

Hjemmesiden er online med SSL-certifikat inden for 15 minutter.

Videovejledninger.

BEMÆRK. Husk at bruge de rigtige IP-adresser (se ovenfor), og ikke dem i videoerne.

Dandomain

GratisDNS

One.com

Simply.com