Opret Fuldmagt

Denne funktion er pt. kun tilgængelig for udvalgte brugere som en betatest

Du kan give en anden person fuldmagt til din bruger, herunder dine hjemmesider, domæne, email, betaling, osv. Fuldmagtstageren får sine egne unikke loginoplysninger.

Tryk på Din Profil øverst til højre og vælg User Management.

Scroll ned og skriv emailadressen på den bruger, du ønsker at give fuldmagt til din bruger.

Vælg herefter de rettigheder og adgange, som fuldmagten skal have.

TIP. Vi anbefaler som minimum at give adgang til Produkter samt Login.

Send invitationen afsted.

Fuldmagtstageren modtager nu invitation pr. email. I emailen er et link, som er aktivt i 24 timer. Tryk på dette link.
Har fuldmagtstageren allerede en bruger i systemet skal vedkommende blot trykke på linket og logge ind med sine normale loginoplysninger og derefter acceptere anmodningen.
Er der tale om en helt ny bruger, bliver fuldmagtstageren bedt om at oprette sin egen bruger i systemet.

Rediger & Slet Fuldmagt

Du kan altid redigere fuldmagtens rettigheder eller trække fuldmagten tilbage. Dette gøres under Din Profil > User Management.