Du giver en anden person adgang til din bruger med sit eget unikke sæt loginoplysninger, så du ikke skal dele din egen adgangskode med andre.

Profilen får adgang til alle hjemmesider på din bruger — du kan ikke give adgang til udvalgte hjemmesider
Du kan selv vælge, om profilen skal have adgang til fx kun at betale regninger (fx foreningens kasserer).

Det er desværre pt. ikke muligt at oprette gæstelogin. Vend tilbage for flere opdateringer senere i januar 2021.