Tryk på de tre lodrette streger ( ≡ ) ude til venstre i menulinjen.

Tryk på Gem Som / Opret en kopi af hjemmesiden.

Giv hjemmeside-filen et navn, så du lettere kan finde den, fx eksempel-januar-2021.

Tryk på Gem.

Hvis du advares om, at du navigerer væk fra siden eller, at dine ændringer ikke gemmes. Dette skal du blot ignorere og trykke OK eller Genindlæs eller Forlad.

Vent på, at siden med det nye navn indlæser, og Udgiv den nye hjemmeside.

Hvis du bruger Premium: Herefter skal du forbinde dine domæner til den nye hjemmeside.

Bagefter kan du slette den gamle version af din hjemmeside.