Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler, at du skifter til Bricksite II, som har et indbygget modul til flot visning af Google Maps på tværs af mobiltelefoner og tablets/iPads. Kontakt Kundeservice, og så udvider vi din bruger med de nye muligheder.

Du kan gratis indsætte et Google Maps på din hjemmeside.

Når du er placeret på den ønskede side på din hjemmeside, skal du klikke på "Indsæt indhold" i værktøjslinjen øverst på siden. Der finder du "Google Maps".

Du kan nu indtaste din adresse og klikke på "Gem og luk", hvorefter kortet bliver vist på siden.