Hvis du efter at have forsøgt sig med alt det nedenstående, og din side stadig ikke vises korrekt, så er du mere end velkommen til at kontakte os på supporten. Vi kommer alligevel til at gå listen igennem, så du kan lige så gennemgå de forskellige løsninger først, før du kontakter os.

Løsning 1: Ryd browsercachen (mest almindeligt).

Din browser gemmer en kopi af din hjemmeside. Dette er noget, den gør for at indlæse siden hurtigere, når du besøger den igen. Dette betyder også, at det måske er en gammel kopi af hjemmesiden, du får vist.

Se, hvordan du rydder din cache.

Løsning 2: Ikke Udgivet Ændringerne

Hver gang, at du vil offentliggøre ændringer, så skal din side Udgives.

Løsning 3: Forkert hjemmeside valgt under Sider og Domæner.

Hvis du på et tidspunkt har oprettet en kopi af din hjemmeside, eller omdøbt den, skal du vælge den nye hjemmeside under Sider og Domæner. Dit domæne viser nemlig kun den hjemmeside, du selv har forbundet med domænet.

Løsning 4: Inaktivitet.

Du bliver automatisk logget ud af Editor efter ca. 30 minutters inaktivitet. Sørg derfor for at genindlæse Editor en gang imellem med.

Løsning 5: Flere samtidige brugere.

Kun 1 person må redigere hjemmesiden ad gangen.

Løsning 6: Flere editors åbne samtidig.

Du må kun åbne redigeringsværktøjet i 1 fane i 1 browser1 computer.

Flere personer kan og må ikke redigere siden samtidigt.

Løsning 7: Adblocker / Annonceblokering kan drille.

Har du annonceblokering installeret i din browser, bør du deaktivere denne på bricksite.dk, bricksite.com og bricksite.net. Disse apps tror fejlagtigt, at gemmefunktionen er en reklame, og blokerer den derfor. Vi viser aldrig reklamer, så det er ikke nødvendigt at have annonceblokering hos os.

Løsning 8: Benyt en computer til redigering.

Vi anbefaler at du benytter en computer med Google Chrome.

Vi tilbyder IKKE redigering via telefoner og tablets / iPad.