Hvis man vil indsætte eksempelvis noget fra en 3. part. Det kunne være annonce, spil eller kalender fra Google, kan man i alle tekst-afsnit eller felter på forsiden indsætte en html-kode ( iframe ). Man kan ikke indsætte en sådan kode direkte i et tekst-afsnit.

VIGTIGT: Du skal være sikker på at det du indsætter kommer fra en pålidelig kilde, da det kan skade din hjemmeside, hvis du indsætter en skadelig kode.

VEJLEDNING:

Brug et nyt og tomt tekst-afsnit og klik med musen i feltet

Kopier den ønskede kode ind i feltet

Klik på "OK" og herefter "Gem og Luk"