Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler at skifte til Bricksite II, som giver din hjemmeside et mere moderne udseende. Kontakt Kundeservice, og så opgraderer vi din bruger med de nye muligheder.

Hvis man vil indsætte eksempelvis noget fra en 3. part. Det kunne være annonce, spil eller kalender fra Google, kan man i alle tekst-afsnit eller felter på forsiden indsætte en html-kode (iframe). Man kan ikke indsætte en sådan kode direkte i et tekst-afsnit.

VIGTIGT: Du skal være sikker på at det du indsætter kommer fra en pålidelig kilde, da det kan skade din hjemmeside, hvis du indsætter en skadelig kode.

VEJLEDNING:

Brug et nyt og tomt tekst-afsnit og klik med musen i feltet

Kopier den ønskede kode ind i feltet

Klik på "OK" og herefter "Gem og Luk"