Vi kan ikke garantere, at tredjepartskode er kompatibelt og virker korrekt.

Først og fremmest indsætter du en blank sektion. Du kan godt bruge andre typer sektioner, men ofte vil du få det bedste resultat med en hvid baggrund i sektionen.

Indsæt et Element af typen Widget <> i sektionen.

Der popper nu en boks op. Her skal du oftes vælge Inline (hvis det er en video, eller andet der skal køre i baggrunden, vælger du Media (i baggrunden).

Vælg Custom i oversigten.

Gå herefter til fanen Kode.

Du markerer hele den eksisterende kode i feltet og sletter den.

Herefter kan du indsætte din egen kode i feltet med de indbyggede genvejstaster i Windows/Mac.

Din kode må ikke indeholde usikre links, ellers kan den ikke vises på din hjemmeside. Alle links skal være sikret med https://.

Husk at Gemme / Save).

Udgiv hjemmesiden.

TIP. Koden kan sommetider kun ses på den udgivne version af hjemmesiden.