Vejledningen kan anvendes til at linke til alle slags filer og dokumenter. Fx PDF, Word, Excel, databasefiler, softwaredownloads, osv., som ligger offentligt på nettet.

Indhold.

Integrer Fil på Hjemmesiden
Indlejring af filer med HTML

Integrer Fil på Hjemmesiden

Når din fil er uploadet til en tjeneste efter eget valg (fx Gdrev, Onedrive, Dropbox, Box), så skal du dele filen med et offentligt link (eksempel fra Gdrev).

Du får nu et link, som du kan bruge til at dele PDF'en på din side. Husk at der under tilladelser skal stå Alle med linket kan se, da filen ellers viser en fejl, når slutbrugere besøger din hjemmeside.

Indsæt en sektion af typen PDF Widget på din hjemmeside (den kan kendetegnet ved, at der står Tax Forms på skabelonen).

Klik på PDF-widget og vælg Rediger rå.

Her kan du så indsætte det link, som du har kopieret inde fra Google Drev.

For Gdrev er det vigtigt, at du ændrer /view?usp=sharing i slutningen af linket til /preview. Vi arbejder på en løsning på problemet.

Indlejring af filer med HTML

For at indlejre en PDF direkte på hjemmesiden uden brug af vores PDF Widget, så gør følgende.

Find filen på Gdrev, Onedrive, Dropbox, Box, m.fl. og tryk på Del eller Integrer element.

Du får nu præsenteret en kode, som du kopierer og indlejrer som HTML i en Sektion. Du kopierer og indsætter koden med de indbyggede tastaturgenveje til formålet indbygget i dit operativsystem.

De to parametre i koden, width / height, styrer størrelsen på filen, når den indsættes på din side. Mange vælger at ændre til width="100%;" for at få sektionen i fuld bredde.