Hvad Er Et Favicon?

Et favicon er det lille ikon, der vises i browserfanen, når du går ind på en hjemmeside, eller som vises på dine bogmærker. Der findes masser af værktøjer derude, der kan hjælpe dig med at gøre dit logo til et favicon.

Bricksite garanterer ikke indholdet på tredjeparters hjemmesider, vi linker til.

Favicon Generator.
Dan's Tools Favicon Generator.

Krav.

Et favicon er meget lille, så tænk over at det er svært at se detaljer og vælg noget der kan ses og giver mening, selv om det er meget småt.
Det skal være kvadratisk og vises de fleste steder kun som 16x16 pixels.
Du kan sagtens uploade eksempelvis 120x120 eller større, hvis bare det er kvadratisk.
Tænk på at filen ikke må fylde ret meget. Prøv at holde fil-størrelsen på under 50kb.

Indsæt Favicon.

For at indsætte et favicon, skal du klikke på de tre streger ( ≡ ) for at åbne den venstre sidemenu.

Vælg SEO / Analytics i oversigten.

Her vælger du Upload favicon.

Vælg billedet på din computer i den boks, der dukker frem.

Tryk på Gem / Aktiver.

Udgiv din hjemmeside.

TIP.Faviconet vises kun på den udgivne version af hjemmesiden.