Du har forskellige muligheder for at give din hjemmeside lidt julestemning.

Dalende sne:
Under "Design" >> "Design din hjemmeside", kan du klikke på "indstillinger" og vælge muligheden for sne på hjemmesiden. Muligheden er online fra november til marts hvert år.

Jule-baggrund:
I modulet "Design din hjemmeside" >> "Moduler", kan du vælge et gratis baggrundsmønster. Har du modulet "Baggrundstapet", kan du også lave dit helt eget julemønster eller julebillede og indsætte det.

Juleskabelon:
Du kan med få klik skifte designet på hjemmesiden og vælge en gratis jule-skabelon. Du finder disse under "Design din hjemmeside".