Bemærk, at julesne og andre visuelle effekter, der overlapper med hjemmesidens indhold, kan opleves som særdeles forstyrrende for mange besøgende, og det kan have en negativ effekt på din hjemmesides besøgstal. Hvis du er en offentlig myndighed, som skal overholde EUs Webtilgængelighedsdirektiv, så opfordrer vi dig på det kraftigste til ikke at bruge julesne-effekten.

Du har forskellige muligheder for at give din hjemmeside lidt julestemning.

Dalende sne:
Under "Design" >> "Design din hjemmeside", kan du klikke på "indstillinger" og vælge muligheden for sne på hjemmesiden. Muligheden er online fra november til marts hvert år.

Jule-baggrund:
I modulet "Design din hjemmeside" >> "Moduler", kan du vælge et gratis baggrundsmønster. Har du modulet "Baggrundstapet", kan du også lave dit helt eget julemønster eller julebillede og indsætte det.

Juleskabelon:
Du kan med få klik skifte designet på hjemmesiden og vælge en gratis jule-skabelon. Du finder disse under "Design din hjemmeside".