Classic er et udgået produkt. Vi anbefaler at skifte til Bricksite II, som giver dig flere moderne muligheder for kalender- og bookingintegrationer. Kontakt Kundeservice, og så udvider vi din bruger med de nye muligheder.

Du kan oprette en kalender eller flere forskellige kalendere i modulet. Disse kan så vises alle samlet eller enkeltvis på hjemmesiden.

Du kan eksempelvis oprette en kalender for bestyrelsen, arrangementer eller en intern kalender til familien eller personalet.

Er det første gang du er inde i modulet vil du blive bedt om at oprette en kalender og skal navngive den og give den en eventuel farvekode, så du kan kende forskel på de kalendere du opretter.

Du skal vælge om det skal være en standard kalender eller om du vil hente et kalender feed fra eksempelvis Google Calender eller andre kalendere der understøtter iCal.

Derefter klikker du på Gem og din kalender vil nu kunne ses i menuen til venstre. Du kan så oprette flere kalendere eller begynde at oprette arrangementer/begivenheder i den oprettede kalender.

Du kan tilføje begivenheder til en af de kalendere du har oprettet.

I menuen øverst klikke du på "Tilføj begivenhed".

Så vælger du hvilken kalender begivenheden skal tilhøre. Har du flere kalendere vælges der fra dropdown. Derefter udfyldes felterne ned af siden med "Titel", eventuel beskrivelse, tidspunkter og eventuel også billede og link. Klik derefter på "Gem".

Du kan slette en begivenhed i kalenderen ved at tilgå den i "Kalender" modulet

Du kan indsætte en kalender på både velkomstsider og på standardsider.

Du kan under "Indsæt indhold" i værktøjslinjen øverst på siden klikke på "Kalender" og indsætte den på den side, du er placeret på. Eller du kan når modulet er åbent klikke på "indsæt på siden" og kalenderen vil så blive indsat på den side du har åben.

På velkomstsider redigerer du du det felt du ønsker kalenderen indsat og kan så vælge "Kalender" på samme måde som du normalt vælger om det skal være "tekst" eller "100% billede.

Når du indsætter en kalender, skal du tage stilling til, hvilken af dine oprettede kalendere der skal indsættes. Derudover skal du tage stilling til, hvor mange begivenheder du vil vise på siden og hvor meget info dine besøgende skal have om arrangementet. Du kan også vælge om alle eller kun fremtidige begivenheder skal vises osv.

På standardsider kan du vælge en liste-visning eller en lille gitter-visning.

På velkomstsider kan du vælge liste-visning eller lille gitter-visning. I et stort felt på velkomstsiden har du desuden mulighed for en stor gitter-visning, der fylder hele bredden.

![](https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/6d6eca6449bce800/89bf180a-a9ea-49a1-a2f4-699f4f_1szkysp.png)

Har du en kalender hos en udbyder der tilbyder mulighed for iCal, kan du få den kalender vist i din kalender på hjemmesiden. Du kan se videoen herunder eller følge disse punkter:

Tilføj en ny kalender i modulet ved at klikke på "tilføj kalender".
Navngiv kalenderen, giv evt. en farve og vælg i stedet for den allerede eksisterende, at det skal være en "iCal url"
Find din iCal URL fra din kalenderudbyder og kopier denne ind i feltet.
Klik på "GEM".

NB Hvis du anvender et Google Calendar kalenderfeed, er du nødt til at ændre i adressen. Google har fornyligt ændret deres kalenderfeeds til at begynde med https:// istedet for http://. Når du indsætter linket i modulet, skal du derfor slette "s"'et i adressen.