Når du bruger Bricksite Mail, får du automatisk en kalender, som du kan benytte til dine aftaler eller begivenheder.

Denne kalender kan findes i din Webmail under fanen Kalender i menuen til venstre.

Opsætning i Kalenderprogram

I visse kalenderprogrammer kan du opsætte CalDAV-synkronisering med Bricksite Kalender. Til dette formål skal du bruge denne opsætning, hvor du erstatter mail@eksempel.dk med din professionelle emailadresse ved Bricksite.

Brugernavn: mail@eksempel.dk.
Server: https://mail.hostedemail.com (aktiver SSL).
Sti: /caldav/mail@eksempel.dk/.

Alternativer

Alternativ server: https://mail.hostedemail.com/caldav/mail@eksempel.dk/.
Alternativ server, med loginoplysninger: https://mail@eksempel.dk:dinkode@mail.hostedemail.com/caldav/mail@eksempel.dk/.