Når du bruger Bricksite Mail, får du automatisk en kalender, som du kan benytte til dine aftaler eller begivenheder.

Denne kalender kan findes i din Webmail under fanen Kalender i menuen til venstre.

Bricksite Kalender

Opsætning i Kalenderprogram

Du kan synkronisere din kalender med applikationer, der understøtter CalDAV samt WebDAV. Indstillingerne kan ses her nedenfor.

HUSK. Husk at erstatte mail@eksempel.dk med din egen Bricksite Email i indstillingerne herunder.

Brugernavn: mail@eksempel.dk
Server: https://mail.hostedemail.com
Sti: /caldav/mail@eksempel.dk/
Port: 443 (aktiver SSL)

Alternativer

Alternativ server: https://mail.hostedemail.com/caldav/mail@eksempel.dk/.
Alternativ server, med loginoplysninger: https://mail@eksempel.dk:dinkode@mail.hostedemail.com/caldav/mail@eksempel.dk/.

Delte Begivenheder

Invitationer til delte begivenheder skal oprettes gennem det online kalenderinterface. Det er pt. ikke muligt at sende invitationer ud automatisk via CalDAV–applikationer.