Du kan anvende det indbyggede kalendermodul fra Google Calendar. Men du kan også sagtens anvende andre former for kombinerede kalender-/bookingmoduler, som kan integreres med en iframe, et script, eller andre former for HTML-kode.

Vi anbefaler gerne Calendly eller Eventbrite, afhængigt af formålet med kalenderen. Se mere i vores bookingindlæg her.

Indsæt en ny sektion af typen Widgets.

Vælg Kalender.

Tryk på kalenderen og vælg Rediger:

Indtast den gmail-adresse (fx eksempel@gmail.com), som kalenderen er registereret på.

TIP. Linket til kalenderen skal være offentligt tilgængelig. Private kalendere kan ikke vises på hjemmesiden.