Classic er et udgået produkt. Du kan kun købe abonnementet CLASSIC PRO, hvis du har en eksisterende hjemmeside i det gamle Classic–system.

Opret dig i det nye Bricksite II på bricksite.dk.

Har du allerede en hjemmeside i Bricksite II, så henviser vi til, at du køber abonnementet Premium.

Køb Classic Pro.

Log ind på din hjemmeside

Tryk på Mit Bricksite ude til højre

Hvis du har flere hjemmesider: Vælg nu den hjemmeside i oversigten, som du vil købe Classic Pro til.

Du bliver nu taget til det nye betalingssystem. Her vælger du Køb Classic Pro.

Til sidst vil du blive præsenteret for en ordreoversigt, hvor du kan indtaste en eventuel rabatkode inden du går til betaling.

Klik til sidst på Bestilling og tjek dine oplysninger efter. Indtast evt kortoplysninger og fuldfør betalingen.