Har jeg brug for en professionel emailadresse?

Det vil i de fleste tilfælde give et bedre og mere professionelt indtryk af din virksomhed, forening, eller erhverv. Samtidigt får du adskilt dine private emails fra dine erhvervsrelaterede emails, hvilket rent juridisk og praktisk viser dine kunder, at du værner om deres persondatasikkerhed.

Hvad får jeg?

Krypteret & Sikker Email (læs mere her)
Global adgang fra enhver enhed (se vores topmoderne webmail her)
Ubegrænset antal aliasser (læs mere her)
5 GB plads pr. mailboks (kan opgraderes)
De nyeste teknologier, herunder IMAP4 og SPF

Perfekt, jeg er klar til at købe!

Det lyder fedt! Så følger du bare denne vejledning, og opstår der forvirring eller spørgsmål undervejs, så efterlad din feedback i bunden af vejledningen eller chat med supporten.

Hvis du flytter emailadresse til os fra en anden udbyder: Tag for en sikkerheds skyld backup af alle eksisterende emails og kontakter, før du går i gang.

Log ind på MIT BRICKSITE.

Tryk på fanen [MAIL i menulinjen.

Tryk på Opret Email Adresse ud for det domæne, som din emailadresse skal ende på.

TIP. Hvis din emailadresse skal slutte på @eksempel.dk, så skal du trykke på eksempel.dk i oversigten. Bemærk, du har ikke fortrydelsesret på domæner og email, hvis du køber det forkerte.

Hvis det er relevant for dig at have flere emailadresser, så følg dette trin. Ellers spring over dette trin.

Under Vælg mændgen af mailbokse trækker du du firkanten til du rammer den ønskede mængde. Ved brug for 20+ mailadresser kontakt supporten.

Prisen er pr. emailadresse og afregnes årligt forud. Du har ikke 14 dages fortrydelsesret.

Tryk på Tilføj til Kurv for at fortsætte. Og gå igennem købsprocessen.

Tryk på fanen  MAIL i menulinjen.

Tryk nu på Opret Emailadresse.

Udfyld mailboksens navn sammen med dine informationer. Bemærk, at du kun skal skrive mailboksens navn; domænet er allerede udfyldt for dig til højre for feltet.

MAILTIP. Din email må indeholde tegnene a–z + 0–9, punktum, underscore, bindestreg.
VÆR OPMÆRKSOM PÅ Din email må IKKE indeholde æ ø eller å
ADGANGSKODEKRAV. Koden skal være minimum 10 tegn og op til 54 tegn. Koden skal være en blanding af tegnene a–z, A–Z, 0–9, og disse specialtegn: [ ] ( ) ! @ $ ^ , . ~ | = - + _. Koden kan ikke indeholde & % æ ø å.

Gentag om nødvendigt Trin 8–9, for alle de mailbokse du har købt.

Nu er du klar til at bruge din nye emailadresse ved Bricksite!

TIP. Træk dette link (Bricksite Webmail) op i dine bogmærker og ud på dit skrivebord for at gemme et ikon, du altid kan trykke på for at komme til din email.

Hvis du vil bruge din nye emailadresse med OUTLOOK eller APPLE MAIL, så kan du det. Du kan faktisk benytte ethvert moderne postprogram eller en app på din telefon med vores GENERELLE MAILOPSÆTNING.

Du kan også benytte vores WEBMAIL fra enhver enhed overalt i verden til at læse og sende emails — du skal bare have forbindelse til internettet, og så er du klar til en løbende start (husk at logge ud efter brug, hvis du benytter en offentlig computer). Sådan er det at være kunde ved os.

Hvis du har behov for at flytte tidligere emails og kontakter over til Bricksite, så kan emails og kontakter migreres over med DENNE VEJLEDNING (avanceret).