PREMIUM er til dig der ønsker sit eget domæne forbundet med hjemmesiden. Der kræves 1 abonnement pr. hjemmeside, du ønsker domæne(r) på. Hver hjemmeside kan have et ubegrænset antal domæner tilknyttet uden ekstraomkostninger. Vi tilbyder mulighed for månedlig afregning, hvis du fx foretrækker at kunne sætte din hjemmeside på pause med en måneds varsel.

Hvis du er en offentlig instutition og ønsker OIOUBL-fakturering (EAN), så kontakt Kundeservice, som skal foretage bestillingen for dig.

Øvrige vilkår

Vi giver dig en 30 dages tilfredshedsgaranti med fuld returret på PREMIUM.
Premium er et fortløbende abonnement. Du indgår ved køb af abonnementet en aftale med Bricksite, hvor du giver os lov til at hæve betaling automatisk ved udløb af hver abonnementsperiode, indtil du selv opsiger abonnementet.

Quick Guide

Hvis du vil have det nemt og hurtigt, så kan du tilføje Premium direkte til din kurv ved at trykke på knapperne nedenfor.

Premium m. årlig betaling, TRYK HER (kræver login).
Premium m. månedlig betaling,  TRYK HER (kræver login).

Slow Guide

Log ind på MIT BRICKSITE.

Tryk på banneret Køb Premium med teksten Opgradér Her eller Opgrader Flere Hjemmesider.

På næste skærmbillede kan du tilpasse dit abonnement til dit behov. Som standard bliver du afregnet årligt forud.

Tryk på knappen Ændre for at blive opkrævet månedligt forud, hvis du foretrækker dette. Derefter vælger du Månedlig Betaling.

TIP. Du kan bestille flere produkter samtidigt, fx et domæne oveni. Din indkøbskurv ligger øverst til højre i menuen og bevarer produkterne i kurven, indtil du betaler eller tømmer den.

Klik på knappen Bestilling, når alle produkter ligger i kurven.

HUSK at tjekke, om prisen stemmer, før du betaler, særligt hvis du har indtastet en rabatkode.

Hvis du bliver bedt om det, kontrollér, at navn, adresse, og postnummer stemmer overens med betalingskortet.

Indtast dit betalingskort nederst på siden. Du kan vælge mellem et gemt kort, eller du kan indtaste et nyt.

Betaling gennemføres ved tryk på Gennemfør Bestilling.

Det kan ske, at du skal godkende betaling med en SMS–kode, som du får tilsendt fra din bank, eller alternativt med NemID. Dette er helt normalt og er for at forhindre misbrug af dit betalingskort.

Hvis betalingen går igennem, vil du blive præsenteret for beskeden: Tak for din ordre, og du modtager en velkomstemail fra Bricksite.

Husk at FORBINDE DIT DOMÆNE med hjemmesiden.