PREMIUM er til dig der ønsker sit eget domæne forbundet med hjemmesiden. Der kræves 1 abonnement pr. hjemmeside, du ønsker domæne(r) på. Hver hjemmeside kan have et ubegrænset antal domæner tilknyttet uden ekstraomkostninger. Vi tilbyder mulighed for månedlig afregning, hvis du fx foretrækker at kunne sætte din hjemmeside på pause med en måneds varsel.

Hvis du er en offentlig instutition og ønsker OIOUBL-fakturering (EAN), så kontakt Kundeservice, som skal foretage bestillingen for dig.

Øvrige vilkår

Vi giver dig en 30 dages tilfredshedsgaranti med fuld returret på PREMIUM.
Premium er et fortløbende abonnement. Du indgår ved køb af abonnementet en aftale med Bricksite, hvor du giver os lov til at hæve betaling automatisk ved udløb af hver abonnementsperiode, indtil du selv opsiger abonnementet.
For at kunne Købe et Premium abonnement kræver det at du har oprettet en Hjemmeside i forvejen.

Trin for Trin

Log ind på MIT BRICKSITE.

Vælg din hjemmeside og tryk på de tre prikker: • • • og vælg Opgrader Premium

Her har du så to valgmuligheder: månedlig eller årlig betaling.

Tryk herefter på Fortsæt.

Kontroller om indkøbskurven stemmer overens med det du har bestilt. Tryk herefter på Gå til betaling

Indtast dit betalingskort på siden. Hvis du allerede har tilføjet et kort til Bricksite skulle disse oplysninger allerede forekomme.

Betaling gennemføres ved tryk på Fortsæt til betaling.