Hvad er Premium?

PREMIUM er til dig, der ønsker at hjemmesiden vises på dit eget domæne. Der kræves 1 abonnement pr. hjemmeside, du ønsker domæne på. Hver opgraderet hjemmeside kan have et ubegrænset antal domæner. Vi tilbyder månedlig, årlig, toårig og treårig afregning. Premium er et fortløbende abonnement. Du indgår ved køb af abonnementet en aftale med Bricksite, hvor du giver os lov til at hæve betaling automatisk ved udløbet af abonnementsperioden, indtil du aktivt opsiger abonnementet.

Hvis du er en offentlig instutition og ønsker OIOUBL-fakturering (EAN), så kontakt Kundeservice, som skal foretage bestillingen for dig.

Køb Premium

Tryk på de tre prikker (•••) ud for hjemmesiden og vælg Opgrader til Premium.

Vælg mellem Månedlig og Årlig fakturering.

Kontroller, om indkøbskurvens indhold samt prisen stemmer, og vælg dernæst Gå til betaling.

Indtast dine oplysninger og betalingsoplysninger, eller vælg fra listen, såfremt disse allerede er indtastet.

Gennemfør betalingen.

Dit betalingskort skal være aktiveret med 3D Secure, hvis du er bosiddende i EU/EØS. Det er et lovkrav, som vi ikke kan dispensere fra. Kontakt din kortudsteder eller Kundeservice, hvis du har behov for assistance.

Hvis betalingen går igennem vises en bekræftelsesdialog, og du modtager en betalingskvittering samt velkomstemail fra Bricksite.

Husk at forbinde domænet til hjemmesiden.