Hvad er Premium?

PREMIUM er til dig, der ønsker domæne på hjemmesiden. Der kræves 1 abonnement pr. hjemmeside, du ønsker domæne på. Hver opgraderet hjemmeside kan have et ubegrænset antal domæner. Vi tilbyder månedlig, årlig, toårig og treårig afregning. Premium er et fortløbende abonnement. Du indgår ved køb af abonnementet en aftale med Bricksite, hvor du giver os lov til at hæve betaling automatisk ved udløbet af abonnementsperioden, indtil du aktivt opsiger abonnementet.

Hvis du er en offentlig instutition og ønsker OIOUBL-fakturering (EAN), så kontakt Kundeservice, som skal foretage bestillingen for dig.

Køb Premium

Tryk på banneret Køb Premium med teksten Opgradér Her eller Opgrader Flere Hjemmesider.

På næste skærmbillede kan du tilpasse dit abonnement til dit behov. Som standard bliver du afregnet årligt forud.

Tryk på knappen Ændre for at blive opkrævet månedligt forud, hvis du foretrækker dette. Derefter vælger du Månedlig Betaling.

Kontroller, om indkøbskurvens indhold samt prisen stemmer, og vælg dernæst Bestilling.

Indtast dine oplysninger og betalingsoplysninger, eller vælg fra listen, såfremt disse allerede er indtastet.

Tryk på Gennemfør Bestilling.

Dit betalingskort skal være aktiveret med 3D Secure, hvis du er bosiddende i EU/EØS. Det er et lovkrav, som vi ikke kan dispensere fra. Kontakt din kortudsteder eller Kundeservice, hvis du har behov for assistance.

Hvis betalingen går igennem, vil du blive præsenteret for beskeden: Tak for din ordre, og du modtager en velkomstemail fra Bricksite.

Husk at forbinde domænet til hjemmesiden.