PREMIUM er til dig der ønsker sit eget domæne forbundet med hjemmesiden. Der kræves 1 abonnement pr. hjemmeside, du ønsker domæne(r) på. Hver hjemmeside kan have et ubegrænset antal domæner tilknyttet uden ekstraomkostninger. Vi tilbyder mulighed for månedlig afregning, hvis du fx foretrækker at kunne sætte din hjemmeside på pause med en måneds varsel. Premium er et fortløbende abonnement. Du indgår ved køb af abonnementet en aftale med Bricksite, hvor du giver os lov til at hæve betaling automatisk ved udløb af hver abonnementsperiode, indtil du selv opsiger abonnementet.

Trin for Trin

Tryk på ••• ud for hjemmesiden og vælg Opgrader til Premium

Vælg mellem Månedlig og Årlig fakturering.

Kontroller, om indkøbskurven stemmer overens med det, du har bestilt og herefter Gå til betaling.

Indtast dine oplysninger og vælg betalingsform.

Gennemfør betalingen.

Dit betalingskort skal være aktiveret med 3D Secure, hvis du er bosiddende i EU. Det er et lovkrav, som vi ikke kan dispensere fra. Kontakt din kortudsteder eller Bricksite Kundeservice, hvis du har behov for assistance.