Hjerteligt velkommen til Bricksite! Sådan kommer du i gang.

Trin 1 - Opret din hjemmeside

Når du første gang skal oprette din hjemmeside, vil du have mulighed for at vælge et design ved hjælp af den grønne knap:

Her kan du bladre igennem de forskellige skabeloner, og vælge dén der passer til dig

Trin 2 - Indsæt dit eget indhold på hjemmesiden

Bricksite er opbygget i sektioner. Du kan til hver en tid redigere indholdet i en sektion ved blot at klikke på det:

Redigering af titel

Upload billede

Du kan også indsætte dine egne sektioner, ved at klikke på "+" imellem to eksisterende sektioner på siden:

Vælg herefter mellem en lang række af professionelle sektioner, som vi har bygget for dig:

Ønsker du at slette en sektion, kan det gøres ved at folde menuen "Sektionsindstillinger" ud og klikke på det røde kryds:

Trin 3 - Udgiv din hjemmeside og få dit eget domæne

Du er nu klar til at få din hjemmeside på nettet. Læs hvordan i denne vejledning:

https://help.bricksite.com/da/article/udgiv-din-hjemmeside-pa-dit-eget-domaene-p5eaka/