Tilføj Felt.

Tilføj ekstra felter ved at klikke på et eksisterende felt. Vælg herefter Tilføj Element

Her kan du vælge at tilføje et "Field"

Der indsættes så et standardfelt som du efterfølgende kan ændre til den ønskede type ved at redigere.

Tilpas Felt.

For at redigere i din kontaktformular, skal du klikke på felterne i formularen, og der vil komme en redigeringsmenu frem.

Her kan du vælge at ændre navn/tekst på felterne.

Obligatorisk / Mandatory: Dette angiver, om feltet skal indtastes af slutbrugeren. Du bør som minimum gøre Navn, Email, og Besked obligatoriske at udfylde.

Enkeltværdi: Feltet indeholder kun det indtastede navn af den Feltværdi / Type du vælger på nederste linje.

Multiværdi: Du kan lave en dropdown-menu med flere valgmuligheder med denne indstilling, fx hvis man skal vælge sit køn, eller vælge mellem forskellige hold/bookinger.

Husk at udfylde hvert felts Type / Feltværdi korrekt. Hvis slutbrugeren fx indtaster et telefonnummer i et forkert felt, så vil man få en fejl. Dette sørger for, at dine beskeder kommer korrekt afsted.
Datovælgeren virker i skrivende stund ikke i Apples browser (Safari), da de har valgt ikke at understøtte de samme internationale standarder som alle andre gør. Vi anbefaler derfor, at du skifter til en moderne browser.

Felternes Udseende.

Du har også muligheden for at ændre udseende på felterne, og flytte rundt på rækkefølgen på lyn-ikonet ( ⚡ ).