Samtykke i Kontaktformularen.

HUSK at overholde lovgivningen. Du skal senest inden slutbrugeren trykker Send informere om indsamlingens formål og slutbrugerens rettigheder. Du bør have en Privatlivspolitik/Persondatapolitik på hjemmesiden, hvori du beskriver disse rettigheder. Læs mere om dine forpligtelser som dataansvarlig.

Tilføj et nyt Felt / Field til din kontaktformular.

Tryk på det nye felt og tryk Rediger Felt.

Giv feltet et navn (fx Accept af Betingelser) og sæt kryds i Obligatorisk Felt.

Vælg muligheden Enkeltværdi og derefter Afkrydsningsfelt.

Gem dine ændringer.

Lav et link til dine Betingelser/Privatlivspolitik i samme sektion, som kontaktformularen.

Udgiv hjemmesiden.

Opsæt et permanent autosvar på den emailadresse, som kontaktformularen sender til, hvori du sender en kopi tilbage til slutbrugeren med orientering om modtagelse af beskeden, svartid, og dennes rettigheder.